Skip to main content
Guide og tutorialsVær

Vær i Vest

Av 4. oktober 2020august 10th, 2021One Comment

 

Har du vær til salg eller utleie. Vest villsaulag ønsker å legge til rette for salg og utleie av vær.

Etter at du har meldt deg inn som medlem får du en epost med faktura av ditt medlemskap. (Sjekk gjerne søppelposten – det hender sånne eposter ender der.) Etter at du har betalt for ditt medlemskap får du en bekreftelse at ditt medlemskap er aktivert. Du logger det inn (med samme brukernavn og passord du brukte ved innmelding).

Nå velger du + Legg tilVær

Nå kan du skrive navn og beskrivelse i hovedfeltene. Etter et fokusere du på høyre sidepanelet. Der velger du hvilket område væren befinner seg i. Du kan eventuelt legge til et område. Er væren kåret krysser du av for det. I tekstfeltet kan du legge informasjon om væren, bilder og kontaktinformasjon. Til slutt legge til et «fremhevet bilde» av væren (hovedbilde) og trykker på «publiser». Væren er nå synlig på Vær i Vest.

 

En kommentar

Skriv en kommentar

Close Menu

Siste innlegg