Skip to main content
ArrangementPresentasjon av gard

Gårdsbesøk på Hitland gjestegård

Av 3. mars 2025mars 26th, 2025Ingen kommentar
Hitland gjestegård

22. mars inviterte Vest Villsaulag til Hitland gjestegård.

Medlemmer av Vest Villsaulag opplevde en flott vårdag hos Hitland Gjestegård . Fra smalefloren i kjeller fikk vi høre Vertens gode forteller evner om gården før i tiden i forhold til drift og salg av varer som melk og kjøtt , laks fra fjorden samt utleie av rom til ferie gjester fra Bergen by.

God mat i skikkelig fine omgivelser i fra et grinda bygg i 1 etg som opprinnelig er bygget i Hardanger og flyttet til gården som en del av satsingen. Villsau et fantastisk råstoff som Leif Hitland og Hans medhjelpere foredler på en fortreffelig måte , en kjenner det på smaken at dette ikke bare er vanlig lammesteik. Her er det utradisjonelle metoder som en faktisk fikk en del hemmelige gode tips om da verten liker å fortelle. Vertens mange års erfaring innen salg og markedsføring samt en ønske om å ta over farsgården ble dette serveringsstedet til, har vert i drift i mange år . De har ingen reklame men satser på at opplevelsen folk har fra stedet bidrar til at disse forteller dette videre til neste gjester. Selger og gode produkter innenfor pinnekjøtt og fenalår til gode priser da de selger en hel opplevelse for folk som ønsker dette produktet med god historie. Og ellers mye villsau prat med deling av erfaringer.

Takk for en fin kveld.

Skriv en kommentar