Nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom den. Fra disse informasjonskapslene lagres de som nødvendige i nettleseren din, fordi de hjelper grunnleggende funksjoner på nettstedet til å fungere. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker nettstedet. Disse informasjonskapslene blir lagret i nettleseren din bare med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Men å velge bort noen av disse informasjonskapslene kan ha en innvirkning på nettopplevelsen din.

Nødvendige informasjonskapsler er helt avgjørende for at nettstedet skal fungere ordentlig. Denne kategorien inkluderer bare informasjonskapsler som sikrer grunnleggende funksjonaliteter og sikkerhetsfunksjoner på nettstedet. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig informasjon.

Informasjonskapsler som kanskje ikke er spesielt nødvendige for at nettstedet skal fungere og brukes spesifikt til å samle inn brukerens personlige data via analyser, annonser, annet innebygd innhold blir betegnet som ikke-nødvendige informasjonskapsler. Det er obligatorisk å innhente brukerens samtykke før du kjører disse informasjonskapslene på nettstedet ditt.