Skip to main content
Guide og tutorials

Publiser via WP app

Av 19. desember 2019mars 2nd, 2020Ingen kommentar

Nettstedet til Vest villsaulag  har blant annet som formål å samle kunnskap og erfaring av drift til Gammelnorsk sau. Derfor er det veldig viktig at nettstedet blir brukt og folk bidra i kunnskapsbasen. Om du har et godt innlegg ønsker vi å legge til rette at du kan dele den på lettest mulig måte. Dette kan gjøres på 2 forskjellige måter: 1. Direkte på nettsiden. 2. Ved å laste ned WordPress appen på din mobil. Dette innlegget er en tutorial om hvordan du kan laste opp et innlegg gjennom appen.

1. Last ned WordPress appen

 

Når du har åpnet den velger du «Mine nettsteder» og «Legg til ny side» øverst på høyre side.

2. Last ned WordPress appen

 

Etter at du har valgt «Legg til ny side» velger du «Legg til ny side på webhotell».

3. Legg til nettsted

 

Nå fyller du ut www.vestvillsaulag.no i feltet Oppgi adressen til WordPress-nettstedet du ønsker å koble til.

4. Legg til brukernavn og passord

 

Nå fyller du ut ditt brukernavn og passord som du er etter at du har registrert deg som medlem. Har du glemt passordet ditt kan du besøke din konto, der kan du se og redigere ditt passord.

5. Nå er du koblet til.

 

Nå er du koblet til å du kan begynne å publisere. Du velger «Fortsett» til du kommer til «kontrollpanelet». Her velger du «+ tegnet» i nederste bjelken for å skrive.

6. Skriv ditt innlegg

 

Nå kan du skrive innlegget ditt. Når du er ferdig er det viktig at du redigerer «Innleggsinnstillinger». Disse finner du i de 3 prikkene øverst på høyre side.

6. Velg kategorier, stikkord og bilde

 

Det viktigste er at du velger «Kategorier» fordi da blir innlegget ditt plassert i en av de kategorier som folk søker på f. eks. «rase» eller «ull». Du kan også velge «Stikkord». Stikkord hjelper folk å finne det de leter etter når de leter på vår side. En liste med forslag som ofte har blitt brukt kommer opp men du kan og lage nye stikkord.

Å ha et flott bilde som representerer innlegget ditt er alltid fint. Velg fremhevet bilde.

Du kan velge å publisere umiddelbart eller planlegge publiseringen, du kan lagre innlegget som «kladd» eller publisere den. I så fall må den først bli godkjent som administrator før den er synlig på nettsiden.

Takk til alle som bidrar!

Skriv en kommentar

Close Menu

Siste innlegg